Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal8.1g3.2g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481