Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Raparperi pakastettu1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal0.4g3.6g1g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.2g1.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g237kcal3.4g30.5g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875