Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1.4g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g139kcal11.5g1.6g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339