Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g2.5g3kcal0.5g0g0.1g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1.2g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.6g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.8g11.5g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155