Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g0.8g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal3.2g8.1g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327508