Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.2g1.8g0g0.4g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g71kcal1.6g14.8g0g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742