Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1.2g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0g0.4kcal0g0g0g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g4g4.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal0.4g2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.2g1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g126kcal3.3g16.4g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711