Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4.5g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mannasuurimo tumma 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.4g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.2g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g107kcal3.3g14.8g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888