Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g43kcal0.6g5.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko6g22kcal0.3g2.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g356kcal4.9g44.3g18g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249