Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hapankaali 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal5g1.7g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63526