Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0.1g0g
Becel juokseva, annos 10g0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1.6g6.9kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Vispikerma Flora 20%1.3g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.7g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g43kcal0.8g4.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko6g22kcal0.4g2.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g341kcal6.3g38.1g20.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963