Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2.1g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Katkarapu 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 1g0.3kcal0g0g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g140kcal5g3.3g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636