Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.8g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g38kcal0.6g5.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.3g2.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g305kcal4.8g41.9g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099