Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g38kcal1g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko6g19kcal0.5g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g317kcal8.3g3.3g30g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903