Juustoinen kanakeitto

Laita perunasipulisekoitus ja juurekset kattilaan kanaliemeen kiehumaan.

Anna kiehua noin 15minuuttia ja lisää paistetut broilerinsuikaleet.

Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia ja ota kattila pois liedeltä.

Lisää sulatejuusto keiton sekaan ja sekoita kunnes juusto on sulanut.

Tosi hyvää!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1.1g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt sulatejuusto 3% (Kavli), annos 200g0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal4.8g3.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113621