Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.8g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.4g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g42kcal6.5g1.6g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837