Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51.7g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal1g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal8.1g6.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173882