Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal1.6g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151