Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g31kcal0.6g5.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g253kcal4.8g43.5g6.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154