Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.6g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g130kcal13.1g3.3g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284