Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton2.3g15kcal0.6g0.3g1.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)2.3g10kcal1.8g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g59kcal5g1g4.2g0.4g
Valittu annoskoko6g30kcal2.5g0.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g15kcal1.3g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g484kcal41g8.2g34.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892