Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)0.8g0.8kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 2.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.6g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal4.8g9.7g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614