Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g4.7g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1.8g0g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.9g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal14.5g0g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718