Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.1g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal0.6g2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.3g1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g130kcal5g16.7g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474