Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 2.9g10kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal0.4g4.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko6g11kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal3.3g34.4g1.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425