Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.6g1.6g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251