Kikhernekeitto (tulinen)

Paloittele porkkanat, sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki kattilassa.

Lisää kuminansiemenet ja Pirkka sambal oelek tahna ja kuullota vielä hetki.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi, kasvisliemikuutio sekä valutetut kikherneet.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Viira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Sambal oelek -chilitahna (10g)0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g33kcal0g6.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384010