Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.8g10kcal0.1g1g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal0.4g2.4g1g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g241kcal3.3g19.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418