Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal3.2g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520