Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsa 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal0g6.6g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739