Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermajuusto (Pohjanpoika)0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal2g0g1.2g0g
Valittu annoskoko6g10kcal1g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g165kcal16.1g0g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830