Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.1g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Juusto, keskiarvo 1.6g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kauralese 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g34kcal1.8g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko6g17kcal0.9g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g271kcal14.3g4.8g19g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129