Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g2g2.3kcal0.3g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal4.8g1.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761