Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1g2.8kcal0.2g0.6g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal1g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal7.9g9.5g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226