Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Maito, Kevyt0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal0.4g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.2g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3.2g30.2g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149