Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Kookosrasva 100 % 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.8g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1g2.1kcal0g0.5g0g0.4g
Manteli 0.6g4kcal0.2g0g0.3g0g
Saksanpähkinä 0.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Rusina 0.9g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g73kcal0.8g2.2g6.4g1g
Valittu annoskoko6g37kcal0.4g1.1g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna3g18kcal0.2g0.6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g589kcal6.5g17.7g51.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201