Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1.3g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kieli naudan 1.3g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1g1g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g123kcal7.8g7.8g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641