Punajuuri-possukastike

400g porsaan suikaleita
2-3 punajuurta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2dl vettä
1 kasvis- tai lihaliemikuutio
2dl ruokakermaa
1rkl vehnäjauhoja
maun mukaan mausteita (esim.

mustapippuria ja yrttejä)
50-100g sinihomejuustoa

- Ruskista porsaansuikaleet pannulla - Lisää silputut sipulit sekä kuoritut ja suikaloidut punajuuret
- paista sekoitellen muutama minuutti
-sekoita joukkoon jauhot
-lisää vesi, liemikuutio, kerma sekä mausteet
-hauduta kannen alla vajaa puoli tuntia välillä sekoitellen
-ennen tarjoilua lisää murennettu sinihomejuusto

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Piips
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Sinihomejuustoraaste, Bergablu0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma Pirkka 10%1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal1g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal7.9g3.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95539