Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1.1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Rice Dream, riisimaito1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali, tuore, 257g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g108kcal4.8g12.9g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557