Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal0.8g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal6.3g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413