Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1.4g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal11.3g11.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377