Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.9g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal1g0.8g3.2g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.5g0.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g289kcal7.9g6.3g25.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913