Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.1g13kcal1.1g0g1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.8g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g37kcal2.8g0g3g0g
Valittu annoskoko6g18kcal1.4g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.7g0g0.8g0g
Arvot/100g100g291kcal22.2g0g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588