Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g3.1g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g108kcal11.1g1.6g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868