Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal1.6g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345