Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g3.9g5.1kcal0.7g0g0.3g0g
Sitruuna 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal1.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g95kcal11.1g1.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263