Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0g1.2g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g9.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464