Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%0.8g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849