Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal1.6g3.3g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934