Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Ruisjauho Pirkka1.9g5.7kcal0.2g1.1g0g0.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal0.6g3.4g0g1.6g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g1.7g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.9g0g0.4g
Arvot/100g100g160kcal4.8g27.4g0g12.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116040